avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aprobare constructie - vanzarea terenului (doua S.C)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aprobare constructie - vanzarea terenului (doua S.C)

Buna ziua,
As fi tare recunoscator daca m-ati lamuri in urmatoarea problema : o firma x are un teren pe care urmeaza sa se execute o constructie, are avize, certificat de urbanism, etc.; o firma y cumpara terenul de la firma x ( sau numai dreptul de superficie pentru 20 ani ). Intrebare : ce se intampla cu avizele si certificatul de urbanism ? Poate firma y sa continue proiectul initiat de firma x ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: danciobica , utilizator 07:59, 4 August 2008
Trebuiesc reinoite avizele si certificatul de urbanism .
Ultima modificare: Duminică, 3 August 2008
ContSters42967, utilizator
De ce ? Care-i baza legala ? Eu am vorbit cu arhitectul sef al judetului si el spune ca toate raman valabile atata timp cat noul proprietar respecta cerintele certificatului si urmareste intocmai proiectul initial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerificat urbanism danciobica danciobica O firma X care are un teren pe care a obtinut un certificat de urbanism si mai multe avize in vederea obtinerii autorizatiei de constructie vinde terenul unei ... (vezi toată discuția)
Urbanism autorizatie de constructie CARMEN-ALINA CARMEN-ALINA am initiat in 2008 actele pt o extindere la un spatiu pt 20 m patrati, am efectuat un studiu de volumetrie apoi mi s-a eliberat un certificat de urbanism in ... (vezi toată discuția)
Am un teren deja imprejmuit pe care intentionez sa construiesc ... NorbertB NorbertB Buna ziua. Am un teren pe care doresc sa construiesc o casa noua, dar terenul are un gard care deja este construit si autorizat cu 3 ani in urma. Pentru ... (vezi toată discuția)