avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aprobare constructie - vanzarea terenului (doua S.C)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aprobare constructie - vanzarea terenului (doua S.C)

Buna ziua,
As fi tare recunoscator daca m-ati lamuri in urmatoarea problema : o firma x are un teren pe care urmeaza sa se execute o constructie, are avize, certificat de urbanism, etc.; o firma y cumpara terenul de la firma x ( sau numai dreptul de superficie pentru 20 ani ). Intrebare : ce se intampla cu avizele si certificatul de urbanism ? Poate firma y sa continue proiectul initiat de firma x ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: danciobica , utilizator 07:59, 4 August 2008
Trebuiesc reinoite avizele si certificatul de urbanism .
Ultima modificare: Duminică, 3 August 2008
ContSters42967, utilizator
De ce ? Care-i baza legala ? Eu am vorbit cu arhitectul sef al judetului si el spune ca toate raman valabile atata timp cat noul proprietar respecta cerintele certificatului si urmareste intocmai proiectul initial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerificat urbanism danciobica danciobica O firma X care are un teren pe care a obtinut un certificat de urbanism si mai multe avize in vederea obtinerii autorizatiei de constructie vinde terenul unei ... (vezi toată discuția)
Urbanism autorizatie de constructie CARMEN-ALINA CARMEN-ALINA am initiat in 2008 actele pt o extindere la un spatiu pt 20 m patrati, am efectuat un studiu de volumetrie apoi mi s-a eliberat un certificat de urbanism in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un teren pe care doresc sa construiesc o casa noua, ... NorbertB NorbertB Buna ziua. Am un teren pe care doresc sa construiesc o casa noua, dar terenul are un gard care deja este construit si autorizat cu 3 ani in urma. Pentru ... (vezi toată discuția)