avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis auto

buna am o nelamurire:am fost condamnat la 2 luni inchisoare in baza art.87 alin 1 din OUG195/2002 etc...... si in baza art.81 cod penal la suspendarea conditionat executarii pedepsei pe o durata de 2 ani si 2 lunitermen de incercare potrivit art. 82 C.P, definitiva la 01.02 .2011 prin neapelare, va rog a ma informa cind pot sa ma inscriu din nou la scoala de soferi pt. a obtine un nou permis. mersi
Cel mai recent răspuns: mona m , utilizator 16:50, 7 Iulie 2011
dupa 1an
Dupa un termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare, respectiv dupa data 01.02.2012 va puteti prezenta la exeman in vederea obtinerii unui nou permis de conducere pentru toate catogoriile avute anterior condamnarii.
Pe 01.02.2012 puteti depune actele pt sustinerea examenului in vederea obtinerii unui nou permis.
multumsc de raspunsuri dar in cazul in care permisul a fost eliberat de autoritatile spaniole si acesta intra tot in anulare la fel ca si cel obtinut in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pt. refuz probe biologice ContSters180771 ContSters180771 cerere pt. a conduce. solutie: admite cererea. definitiva.pronuntata in 02.04.2010. solutie dosar:in baza art.87 alin.5 din oug195/2002 art.74 lit.a si c si ... (vezi toată discuția)
Alcolemie 0.61 mg in aerul respirat mar008 mar008 Aseara am fost oprit de politia rutiera, miau gasit in aerul respirat 0.61mg. am fost dus la spital si mi-au recoltat probe biologice. acum astept raspunsul. ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice matilda raluca matilda raluca In data de 21 martie 2012 am avut procesul si mi s-a dat urmatorul verdict \"Solutie: În temeiul art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, în condiţiile art. 320 ... (vezi toată discuția)