avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Terminarea perioadei de circulatie din dovada
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Terminarea perioadei de circulatie din dovada

Buna Seara,
Am si eu o mica problema, am avut talonul retinut#-o cu amenda 301 lei in 24 h, iar in urma retinerii acestuia am primit dovada cu drept de circulatie 15 zile, timp in care nu am avut timp sa remediez problemele constatate de agent, ce mai pot face ca sa pot circula cu masina cand va trebui sa o duc la R.A.R pt recuperarea talonului? astept un raspuns.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: iuliangeorgian , utilizator 20:38, 5 Iulie 2011
Trebuie analizat procesul verbal, poate are nereguli si poate fi contestat . Si asa cereti o prelungire a dovezii de circulatie.
cum pot face acest demers si de ce as avea nevoie?
de regula p-v in 15 zile se ataca ,dar vb cu un av macar sa va ajute sa prel.perioada
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2011
Cristina Voicu, Avocat
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare talon (lipsa rovinieta) scorpse scorpse Buna ziua, Am si eu o problema cu recuperarea talonului de la politie. Mi-a fost retinut talonul, cu dovada cu drept de circulatie pe 15 zile. Am platit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost oprit in trafic de un echipaj de politie care ... Nelu N Nelu N Buna ziua, am fost oprit in trafic de un echipaj de politie care ulterior mi-a retinut talonul masinii pentru evacuare neconforma. Am primit autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Va salut, o intrebare referitoare la codul rutier. am fost oprit ... nucut nucut Va salut, O intrebare referitoare la Codul Rutier. Am fost oprit la un filtru, din pacate permisul era expirat si talonul a fost, datorita unei rupturi, ... (vezi toată discuția)