avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Instiintare de plata amenzi parcare din 2005
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Instiintare de plata amenzi parcare din 2005

Buna ziua,
In anul 2005 incepand cu luna iunie zi de zi primeam recomandate la posta cu amenzi de parcare din lunile ianuarie , februarie , pana prin aprilie, din acelasi loc (parcarea era facuta in spic , deoarece numai asa se putea parca, asa erau toate masinile) , parcarea din fata institutiei unde lucrez. Au fost ridicate recomandatele de la posta de catre proprietar deoarece amenzile soseau pe numele sau automat , deci au fost si platite vreo 6-7. Recomandatele continuau sa vina , dar nu le-a mai ridicat de la posta. Acum 2 zile a sosit o recomandata de instiintare conform careia daca nu se platesc in timp de 15 zile , intervine executarea silita. Ce trebuie facut ? Amenzile acestea nu se prescriu dupa 5 ani? In plus am observat ca 2 din procesele verbale sunt si din aceeasi data.
Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2011
Crystynyk, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 10:53, 6 Iulie 2011
contestatie
Contestatie la executarea silita? Va multumesc anticipat!
Aveti dreptate amenzile in care sunt implicate autoritatile publice se presciu in termen de 5 ani. O contestatie ar clarifica problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi circulatie + parcare intrate la impozit georgerxt georgerxt Buna ziua. Solicit cateva raspunsuri in legatura cu urmatoarea situatie. Anul acesta mi-a sosit in posta instiintarea de plata a impozitului local. Singurul ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu ridic o recomandata? Ionut_Adrian Ionut_Adrian Am primit astazi in cutia postala o instiintare ca am de ridicat o recomandata. Nu cred ca este o amenda noua, pentru ca nu am avut de aface cu politia in ... (vezi toată discuția)
Amenzi contraventionale/ oprire din salariu MihailaBogdan MihailaBogdan Buna seara, Recent am primit de la primărie o scrisoare prin care sunt notificat ca am amenzi neplătite in valoare de 1300 Ron. Unele sunt din aprilie si ... (vezi toată discuția)