avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetarea disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetarea disciplinara

In perioada efectuarii cecetarii dieciplinare prealabile angajatorul il poate suspenda din functie pe angajat. In aceste conditii pe perioada de cercetare salariatul se mai prezinta la locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 6 Iulie 2011
deoarece nu este remunerat pe aceasta perioada nu are nici obligatia de a presta munca
Efectele suspendarii c.i.m. consta in suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contradictii in codul muncii - suspendarea c.i.m. pe perioada cercetarii disciplinare codulmuncii codulmuncii Conform codului muncii: - art: 52 alin. (1) lit. (a): c.i.m. poate fi suspendat din initiativa angajatorului pe durata cercetarii disciplinare prealabile; - ... (vezi toată discuția)
Modificarea cim in perioada suspendarii pentru incapacitate de munca ionutght ionutght Buna ziua Se poate modifica CIM al unui salariat (schimbare functie si loc de munca) in perioada in care salariatul este in concediu medical? Salariatul ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract individual mihaela_1968 mihaela_1968 Prin suspendarea contractului individual de munca se considera ca au incetat raporturile de munca cu persoana respectiva? Esti obligat sa declari locul de ... (vezi toată discuția)