Pana in urma cu jumatate de an am fost angajata la un magazin de piese auto in functia de directoare vanzari , cu salar de incadrare de 4500 ron. am lucrat circa 6 luni de zile la acel magazin mai exact pana in data de 10 ian. cand m-am angajat nu am facut nici un inventar , nu am semnat nici un proces de predare-primire , am facut un singur inventar la plecarea mea de la magazin in care se specifica , ca firma are o pierdere de o anumita suma . de o saptamana de zile fostul patron mi-a facut o scrisoare la politie in care sesizeaza ca eu am facut acea lipsa la magazin . precizez ca , cat timp am lucrat la acea magazin sii fostul patron avea chei . am avut un concediu medicat in care am stat acasa 3 saptamani in perioada in care am lucrat.
vedeti ce se va intampla, cautati sa strangeti probe in favoarea dvs. este bine sa aveti un avocat alaturi, pe tot parcursul urmarii penale. este esential in cazul dvs.
presupun ca a fost facuta o plingere penala pentru savarsirea infractiunii de delapidare, sfatul meu este sa va angajati cat mai urgent un avocat care s-a pregateasca apararea si sa va asiste la audieri in fata organelor de cercetare penala. Succes.
Atata timp cat pana in momentul plecarii dvs nu s-a facut nici un inventar nu prea ar avea probe solide impotriva dvs pentru ca este nevoie si de semnatura dvs pe niste acte care sa certifice stocurile, iar acestea nu exista. Este bine sa va sfatuiti si cu un avocat. Trebuie sa existe probe solide de ambele parti (si a dvs si a angajatorului)