avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recunoasterea paternitatii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recunoasterea paternitatii

am fost in Grecia pt o perioada de 2 ani,acolo am cunoscut un tip de origine albaneza,am fost cam un an de zile impreuna.intr-un final am ramas insarcinata,cand i-am dat vestea mi-a zis ca nu vrea sub nici o forma copilul si ca sa-l avortez.eu m-am opus,el si-a schimbat nr de telefon si a disparut pur si simplu in sensul ca nimeni nu stie nimic de el,de fapt cred ca il acopera(la prietenii lui ma refer).sunt in 5 luni,am ramas singura m-am intors in Romania nu voi beneficia de indemnizatie fiindca nu am lucrat,e un moment foarte greu pt mine dar incerc sa il depasesc.intrebarea mea este ce as putea face,cum as putea da de el in conditii in care nici macar nr de telefon nu pot sa il aflu.as vrea sa isi asume o responsabilitate pt copilul nostru cu toate ca am vazut ca are indoieli ca el ar fii tatal,o replica ceva de genul "daca nu e baiat nu e al meu" asta inainte sa isi schimbe si nr de telefon si sa se faca disparut.eu ce as putea sa fac ca sa il fac sa realize ca va deveni tata si ca este nevoie sa fie responsabil pt asta ca doar el m-a lasat insarcinata nu altcineva..mai exista sperante sau sa incerc sa uit si sa imi vad de viata mea cum pot singura? ma scuzati dar ma intriga astfel de indivizi care dau bir cu fugitii la o asemenea veste.mentionez ca am 20 de ani. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 02:01, 6 Iulie 2011
daca a dat bir cu fugitii este mai greu sa cereti unei instante sa constate filiatia dupa tata a copilului dvs ce va urma sa se nasca. asadar, aveti sanse extrem de reduse sa obtineti recunoasterea copilului, atata vreme cat el este de alta cetatenie si nu stiti unde il mai puteti gasi.................:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerecunoasterea copilului atena200092 atena200092 buna. sunt o tanara de 26 de ani,care a ramas insarcinata(sunt in 10 saptamani)iar tatal copilului nu doreste recunoasterea copilului. mentionez ca nu suntem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.sunt căsătorită cu un cetățean grec eu trăiesc ... Zina25 Zina25 Buna ziua.sunt căsătorită cu un cetățean grec eu trăiesc în România el în Grecia din anul 2008.din aceasta căsătorie am un copil o fata pe care am ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii...sunt foarte intrigat! as dori, va rog lamuriri! sunsray sunsray Sunt foarte intrigat de ceea ce am luat la cunostinta pe marginea acestui subiect, si as dori lamuriri...pentru a putea ajuta in acest fel si persoana in ... (vezi toată discuția)