avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... patron administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

patron administrator

la o firma sunt 2 asociati din care unul numit administrator.
intrebarea mea este :poate sa semneze CiM , si ROI asociatul (care are 80% aport) in calitate de patron ?
Cel mai recent răspuns: winer , utilizator 19:37, 7 Iulie 2011
Semnarea acestor documente o face persona acre are competenta respectiva ... daca administratorului i s-a dat aceste competente , atunci el este cel care va semna actele respective.

In caz contrar, actele respective pot fi semnate de catre unul dintre asociati.
multumesc ,de asta m-am temut.
Ce va fi cu CIM semnate pina azi de asociatul x(care nu e numit administrator),ci este patron ,80%vor fi valabile sau pot fi nule??????????????
Da, sunt valabile ..intrucat si asociatul poate reprezenta societatea .
multumesc pt ajutor ,sa aveti a zi frumoasa =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire privind semnatura in documente resurse umane cirsteaioana cirsteaioana Buna seara, Va rog sa-mi trimiteti un model de imputernicire prin care mi se da dreptul sa semnez in locul administatorului societatii , contractele de munca, ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca ContSters20964 ContSters20964 Am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati cu un raspuns. La firma X este asociat unic o firma din Germania care a numit un administrator roman care are si ... (vezi toată discuția)
Anularea contractului de munca Daniela16 Daniela16 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum se poate proceda in cazul in care administratorul unei asociatii de proprietari a fost angajat de catre o persona care nu ... (vezi toată discuția)