avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apare in cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apare in cazier?

Va rog sa imi spuneti si mie daca in cazul unui furt din magazin,anuntarea politiei si in final primirea unei scrisori prin care se prevede scoatere de sub urmarire penala si plata unei amenzi administrative,se trece in cazier ceva. Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:06, 6 Iulie 2011
amenzile administrative nu apar in cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin eyu eyu am facut o mare prostie, am luat ceva dintr-un hypermarket, am fost prinsa, m-au dus intr-o camera, a venit politia, am dat declaratii, am platit produsul, ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin, urmarire penalã. am declarat un alt loc de muncã, ce efecte poate avea acest lucru? girinanovac girinanovac buna dimineata, am un dosar penal pentru furt din magazin, am fost dusa la politie si amprentata, fotografiata, mi s-au luat declaratii si cred ca acum sunt ... (vezi toată discuția)
Dosarul penal este consemnat pe cazier? alex234 alex234 vreau sa ma angajez in curand, dar mi s-a intocmit acum cateva zile un dosar penal pentru furt din magazin (o suma mica, prima abatere, care sper eu ca se va ... (vezi toată discuția)