avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... solicitare amanare proces
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

solicitare amanare proces

Buna ziua,

am primit o citatie, insa fara a primi si cererea de chemare in judecata, motiv pentru care nu am cum sa formulez intampinare. pot solicita amanarea in vederea comunicarii unui exemplar din cererea de chemare in judecata si pentru pregatirea apararii?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lemontee , utilizator 08:44, 7 Iulie 2011
verificati daca pe citatie se mentioneaza "cu copie acte/inscrisuri". daca da, instanta nu va acorda termen deoarece va considera ca actele v-au fost comunicate.

daca nu se mentioneaza primirea actelor, atunci depuneti cerere (prin posta) in care solicitati comunicarea unui exemplar din cererea introductiva.
Multumesc pentru raspuns. Din pacate, pe citatie nu sctie nicaieri nimic de inscrisuri sau copie acte, scrie doar ca, in caz de neprezentare, putem trimite un inscris.

Multumesc inca odata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie fara chemare in judecata EmiB EmiB Buna ziua, intampin urmatoarea problema: mi-a fost inmanata o citatie pentru ordonanta de plata fara a fi atasata si cererea de chemare in judecata cu toate ... (vezi toată discuția)
Intampinare anda70 anda70 Buna seara, Am primit o cerere de chemare in judecata - pretentii, am depus intampinare in termen legal si am cerut judecarea in lipsa. Cauza a fost amanata ... (vezi toată discuția)
Data limita de depunere cerere amanare proces A-B-C A-B-C Buna ziua, Am primit o citatie in calitate de parata dar fara sa aiba atasata cererea de chemare in judecata a reclamantului cu prezentarea motivelor. In ... (vezi toată discuția)