avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire

buna ziua tuturor!
ma numesc elena si de vreo 2 luni am o problema cu o persoana, ma hartuieste zilnic, dar nu fizic, mesaje de amenintare si jigniri, apeluri telefonice cu acelasi continut, raspandirea unor vorbe foarte urate in jurul meu.
am ajuns sa imi fie teama efectiv sa mai raspund la telefon sau sa ma gandesc cu groaza ca ne-am putea intalnii intr-o zii intr-un loc public?
ce pot face?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 17:45, 6 Iulie 2011
Depuneti plangere impotriva acestei persoane la politie.
multumesc frumos!
ar trebuii sa am cateva mesaje inregistrate sau conversatii?
dovezi care sa sustina aceasta acuzatie?
Da,potrivit Codului de procedura penala,dar doar in anumite conditii,aceste interceptari si inregistrari fiind supuse autorizarii strict prevazute de lege.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj utilizatoranonim01 utilizatoranonim01 Buna ziua. Am o problema... de cate-va zile aud vorbindu-se ca sunt unii oameni care ma cauta sa le dau o datorie inexistenta. Ei sustin ca as fi luat bani de ... (vezi toată discuția)
Hartuire psihologica nemultumita nemultumita Bună ziua! Am o problemă serioasă cu un fost profesor de-al meu. Mă hărțuiește psihic de trei ani pentru că actuala lui prietenă a aflat că a vorbit ... (vezi toată discuția)
Copie de buletin ilegala retinuta si santaj cu ea NeoNeo NeoNeo Buna ziua, o anumita persoana fizica mi-a expediat sms cum ca ar detine o copie de buletin de-a mea,copie care a fost facuta in urma cu vreo 2 luni pentru ... (vezi toată discuția)