avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abonament mobil,fals
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abonament mobil,fals

in urma cu ceva timp,am fost informata de catre o companie recuperatoare,ca am o factura neachitata, la o companie de telefonie mobila,din 1998.problema mea e ,ca eu nu am avut niciodata abonament la acea companie,deci nu am semnat nici un contract cu ei,desi datele pe care le au ei sunt ale mele.nu imi explic cum s-a intamplat si nu stiu daca am o alta varianta,in afara de cea pe care mi-au spus-o ei(o expertiza grafologica)si care costa cam 3000 lei.mai mult,mi-au spus ca daca nu platesc imi vor face poprire.cum sa procedez,oare?
Cel mai recent răspuns: mishi , utilizator 23:37, 7 Iulie 2011
:stunned: stati linistit si nu-i luati in seama. chiar daca ar fi datoria dvs, e prescrisa.
intai sa va dea in judecata daca le da mana si apoi mai vedem
problema e ca ma hartuiesc zilnic cu mesaje ba ca imi fac poprire(nici macar nu stiu sigur ce e asta),ba ca imi trimit dosarul in instanta si chiar nu stiu ce sa fac!daca era o datorie facuta de mine as fi platit-o de mult,dar nu e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante c79 c79 Bunaziua , am si eu o problema cu cei de la eosksi . Am avut un abonament la Orange incheiat in anul 2004 , iar in anul 2005 imi amintesc ca mi-au inchis ... (vezi toată discuția)
Probleme cu telefonia mobila ContSters180206 ContSters180206 Buna seara, am o problema cu telefonia mobila X si va rog frumos sa-mi dati cel mai bun sfat. Am avut un abonament la telefonia X. In anul 2005 atuncea fiind ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit 13cents 13cents Salut, As vrea sa stiu daca un debit,se prescrie dupa o perioada de 3 ani.Acum cateva zile am fost informat cum ca as figura cu o datorie ... (vezi toată discuția)