Buna seara, va rog sa ma lamureasca cineva ce se intelege sub "erori materiale"
In urma unei dezbateri succesorale, in calitate de parat, am solicitat de la instanta judecatoreasca sa
se constate ca masa succesorala cuprinde si un pasiv de 7000 lei in valoare reactualizata conform cursul dolarului.
Instanta a constatat ca exista un pasiv de 7000 lei, dar nu a reactualizat conform cursul dolarului.
Cu aceeasi ocazie instanta atribuie un teren in natura pentru reclamanti, fara sa includa valoarea bunurilor care sunt pe acest teren. Bunurile de pe terenul susmentonat au fost evaluate si valoarea lor au fost incluse in valoarea constructilor, constructii care se afla pe alt teren si au fost atribuite mie. Culmea e ca eu nici nu am primit acele bunuri dar din cauza echivalentului valoric trebuie sa platesc sulta si dupa valoarea acelor bunuri.
Se poate considera ca eroare materiala careva din cele 2 aspecte semnalate?
Multumesc anticipat.
Multumasc. Din pacate am facut si recurs si contstatie in anulare dar au fost respinsi. Aceeasi judecator care a adus sentinta pe fond a hotarit si in contestatie in anulare, presedintele sectiei civile a tribunalului, tata avocatei partii adversare sa autonumit in completul de judecata. Am solicitat recuzarea lor dar nu au luat in seama. Miau creat un prejudiciu de peste 70.000 Ron. Mai pot sa fac ceva?
Multumesc.