In baza legi 18/1991,prin cererea de reconstiruire a dreptului de proprietate,primaria a eliberat tatalui meu o adeverinta de propr. pentru o suprafata de 5.5 ha.
Dupa ani si ani primaria a eliberat titlul de proprietate ptr.doar 5 ha.pe motiv ca registrul agricol prevede doar acesta suprafata.
Am depus la primarie o cerere ptr.modif. titlului de proprietate anexand contractele de vanzare cumparare prin care se face dovada ptr.suprafata de 5.5 ha,dar primaria refuza sa trimita dosarul la Comisia Judeteana de Fond Funciar,de mai bine de un an de zile fara sa ne comunice nici un raspuns oficial
Intrebarea mea este daca primaria are vreo obligatie in acest sens si ce pot face mai departe.
Puteti solicita judecatoriei obligarea comisiei locale sa inainteze documentatia necesara modificarii titlului de proprietate sub sanctiunea platii de daune cominatorii/zi intarziere de la ramanerea irevocabila a hotararii judecatoresti (asta in cazul in care reconstituirea este pentru 5,5 ha si nu doar pentru 5 ha).
Legea 18/1991
RobyG
Buna ziua. Strabunica mea (decedata) a facut cerere pt reconstituirea proprietatii inca de la sf anului 1991 pt. aprox. 2,50 ha (s-a luat in considerare reg ... (vezi toată discuția)