avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale nu stiu ce sa fac
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

nu stiu ce sa fac

Buna ziua
ce pot face pentru a rezolva urmatoarea problema

Mi-a fost radiata de la taxe si impozite o masina care era pe numele societatii mele fara sa solicit eu acest lucru
cei de la taxe si impozite nu stiu cum au radiat aceasta masina ????

aceasta masina era data spre pastrare pe baza unui proces verbal de predare primire unui INdivid care

neavand actele masini le-a dat pierdute
apoi a radiat masina
i-a facut alte acte
si a vandut-o

intrebarea mea este pot sa dau in judecata directia de taxe si impozite pentru ca au radiat masina fara voia mea si astfel mi-au creat un prejudiciu

de indivit ma voi ocupa cu plangere penala deocamdata

Va multumesc #-o
Cel mai recent răspuns: newexperyence , utilizator 20:31, 7 Iulie 2011
Este inadmisibila situatia pe care o prezentati.Chiar asa fiind,doar dvs,puteati declara actele pierdute,in calitate de propietar.Plangere penala puteti depune si impotriva functionarului care a procedat la radierea masinii ,pentru comiterea infractiunii de ''abuz in serviciu contra intereselor persoanei'',unde va constituiti parte civila.
Infractiune care face parte din grupul infractiunilor care aduc atingere unor activitati de interes public sau altor activitati reglementate de lege, prevazute in cap. I, t. VI, art. 246, C. pen., partea speciala si consta in fapta functionarului public, care, in exercitiul atributiilor sale de serviciu, cu stiinta, nu indeplineste un act ori il indeplineste in mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o vatamare a intereselor legale ale unei persoane.

Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2011
andymaurul, utilizator
Buna ziua
va multumesc pentru raspuns
deci imi sugerati saa inaintez o plangere penru cei de la taxe si impozite
dar vreau sa va intreb daca se pot cere despagubiri si in ce valoare
deoarece ei prin acel functionar facand o ilegalitate mi-au creat un prejudiciu
(daca respectau procedura bunul meu nu putea fi vandut si inmatriculat de catre alta persoana)

ce altceva as mai putea face in privinta acestei probleme pentru a recupera bunul sau macar valoarea lui?

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii voicu iuliana voicu iuliana unde pot reclama un functionar public care a facut un abuz in serviciu ,in urma caruia am fost prejudiciata?:training: (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa fac plangere penala impotriva unei comisi de cenzori catapopescu7 catapopescu7 vreau sa fac plangere penala impotriva comisiei de cenzori care nu au verificat acte intr-o obste de munte .cum trebuie sa procedez? va multumesc! (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu ContSters48647 ContSters48647 In anul 2005 m-am angajat la o primarie in functia de sofer.Nu mi-a fost inaintata dispozitia de numire pentru a lua la conostinta. Ulterior in anul 2009 ... (vezi toată discuția)