avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzarea unui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzarea unui teren

Cum putem vinde un teren, in conditiile in care exista un titlu de proprietate in care sunt trecuti mostenitori fratii tatalui( si tata, care este decedat)?Ei sunt 6 frati, iar terenul respectiv are 3000m patrati.Noi (eu, mama si sora mea) vrem sa vindem partea noastra de 500m,dar in titlu nu este specificat cat are fiecare in parte ci cat au toti fratii in total.Ce trebuie sa facem?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 23:40, 6 Iulie 2011
s-a facut succesiune dupa tatal dvs?
mai intai faceti succesiunea dupa tatal dvs si dupa aceea cereti iesirea din indiviziune cu fratii acestuia, unchii dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa succesorala teodorudaniela teodorudaniela Buna seara! Tatal meu a murit acum 12 ani.Noi suntem 3 frati,iar mama traieste .Nu am facut masa succesorala dupa tata si nici nu stim exact ce bunuri a avut ... (vezi toată discuția)
Poate notarul obiecta la valoarea unuei tranzactii de vanzare-cumparare ? atitirisca atitirisca Buna ziua, Tatal meu impreuna cu cei 3 frati ai lui au mostenit un teren de la parinti. Tata si inca un frate au cumparate(prin chitanta de mana, in ideea ... (vezi toată discuția)
Intabulare lilianna lilianna Buna ziua!Tatal meu are contract de donatie de 5/6 din 1000mp teren .A si dori sa stiu daca se poate intabula pe terenul ce i se cuvine lui daca celalalt ... (vezi toată discuția)