avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recurs-proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recurs-proces penal

as vrea sa intreb ... daca dupa ce s-a judecat si implicit a venit solutia .. iar asiguratorul meu a fost obligat la plata unei sume drept despagubiri morale si materiale ...daca acesta face recurs ce se intampla sau ce se poate intampla ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:13, 7 Iulie 2011
Pentru a putea cunoaste ce se poate intampla in recurs , trebuie cunoscute actele si lucrarile dosarului,hotararea pronuntata in fond , dar si continutul recursului formulat de asigurator,
Nimeni nu poate sa faca "pronosticuri" , in lipsa unor astfel de informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs penal cercetasa cercetasa de obicei la recursul la tribunal se mentine aceeasi solutie data de judecatorie???? (vezi toată discuția)
Recurs flory09 flory09 buna seara!am nevoie de un sfat. am dat in judecata(eu impreuna cu mai multe persoane) o institutie,pentru suspendarea unui act administrativ. dosarele ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca / drepturi banesti Adrian_gda Adrian_gda Buna seara tuturor membrilor si cititorilor prezentului forum. situatia cu care ma confrunt este urmatoarea, sotia mea a incheiat un contract de munca in prima ... (vezi toată discuția)