avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Institutiile sunt obligate sa-i informeze pe cei ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Institutiile sunt obligate sa-i informeze pe cei impotriva carora s-au facut sesizari?

Buna ziua.Sunt interesat despre pasii ce trebuie sa-i faca o institutie daca primeste o sesizare (reclamatie) . Daca aceasta sesizare se dovedeste nefondata are dreptul cel ce a fost incriminat sa cunoasca semnatarul reclamatiei.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 16:40, 7 Iulie 2011
Datele personale ale celui care a facut sesizare sunt confidentiale. Daca sesizare este nefondata de ce doriti "razbunare"? Isi va da singur seama de greseala comisa.
Cu respect va raspund ca nu am specificat faptul ca doresc ”razbunare” insa eu am de munca si nu doresc sa-mi pierd timpul pe la divese institutii fiindca cineva doreste sa se distreze ( valabil proverbul cu ” Un nebun arunca o piatra intr-un lac si o suta de oameni sanatosi se chinuie sa o scoata.)
Scuze daca am dedus gresit, dar cititi si ghilimelele. Sunt mii de sesizari fara acoperire la care institutiile trebuie sa raspunda. Daca tineti la timpul dv. ar trebui sa-i intelegeti pe acesti "nebuni", altfel veti pierde mai mult timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alta situatie penibila - hartuire si/sau denuntare calomnioasa? vivianadeva vivianadeva Buna ziua. Dreptul penal nu e specialitatea mea asa ca apelez la specialisti. M-am despartit de prietenul meu, care, din dorinta de razbunare mi-a facut tot ... (vezi toată discuția)
Reclamatie fara raspuns in termen de 30 de zile George-Marius George-Marius Salutare! Am facut o reclamatie la Serviciul clienti al unui supermarket cu privire la faptul ca pretul de la raft diferea de pretul de la cantar pentru un ... (vezi toată discuția)
Are dreptul? lilicrin lilicrin Are dreptul primaria sa se intereseze la BP daca firma are datoriile achitate? Primaria a trimis catre BP un inscris in care li se cere BP-ului sa precizeze in ... (vezi toată discuția)