avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauza la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauza la angajare

Buna ziua,

Sunt interesat sa aflu daca este legal ca angajatorul sa-ti impuna la semnarea contractului o clauza in care este specificat faptul ca daca pleci din companie mai devreme de 3 ani esti obligat sa platesti o taxa de 3000 eur, reprezentand perioada de instruire, cursuri si trainiguri.Specific ca este vorba despre una dintre cele mai mari institutii bancare de pe piata.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: rikutza , utilizator 00:11, 8 Iulie 2011
Este legal acest lucru , cu conditia sa fie specificate concret perioadele de isntruire, perioadele de cursuri si training-urile la care sunt obligati sa va trimita pe banii lor.
ok, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza aditionala contract ArdeleanuA ArdeleanuA Buna seara, Am nevoie de un sfat in legatura cu clauza de formare profesionala pe care o am anexata in contractual de munca. Angajatorul in aceasta ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind contract trailro trailro Buna seara, Am si eu cateva nelamuriri privind contractele de munca individuale. M-am angajat acum 5 luni la o firma cu un contract de munca pe o ... (vezi toată discuția)
Demisie, clauza de training chris001 chris001 Buna ziua, De curand m-am angajat intr-un ... loc de munca sa ii spunem. Am semnat toate cele, numai ca in CIM era clauza de training. Scria acolo ca voi ... (vezi toată discuția)