avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna neefectuat

Va rog sa-mi spuneti daca pierd concediul de odihna neefectuat in conditiile in care acesta s-a suprapus celui de maternitate? Mentionez faptul ca lucrez in invatamant iar concediul de maternitate a inceput in iulie 2009 suprapunandu-se celui de odihna iar eu am functionat ca profesor detasat, contractul meu cu scoala respectiva incetand la 1 sept.2009.Pot beneficia de prevederile art 141,alin . 4 din CODUL MUNCII, potrivit caruia in conditiile incetarii contractului de munca se plateste contravaloarea concediului neefectuat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 7 Iulie 2011
Da, Codul Muncii se aplica si celor care au raport de munca in sectorul bugetar. Asadar, la incetarea c.i.m. CO neefectuat se va compensa in bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna neefectuat mary8040 mary8040 Sunt in concediu crestere copil din 1 februarie 2010.Nu am putut efectua concediul de odihna pana la data de 31 august 2010 si ca urmare am facut cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Co neefectuat. compensare in bani? deea.sv deea.sv Bine v-am gasit! Am nevoie de un sfat de specialitate.... Am lucrat la o scoala ca invatatoare titulara timp de 7 ani, neintrerupt. In anul scolar 2007/2008, ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat pe perioada detasarii luminitaegri luminitaegri Cine trebuie sa plateasca concediul de odihna neefectuat la incetarea detasarii unui angajat , avand in vedere faptul ca, contractul de munca este la o alta ... (vezi toată discuția)