avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cim
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cim

am avut o abatere disciplinara , mai exact, sa recuperat un bon fiscal rin nebatera pe casa de marcat suma corespunzatoare pt ca zetul sa iasa ,mi sa desfacut cim cu abatre discipl mai am dreptul la salariul si toate drepyurile de angajat ??
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:06, 8 Iulie 2011
Pentru perioada lucrata pina la desfecrea cim aveti dreptul la salariu cit si la c/val.comcediului de odihna la care ati fi avut dreptul legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna! cata26 cata26 Va expun urmatoarea problema si poate ma ajutati cu niste sfaturi utile! Am lucrat la o firma de pe data de 17.01.2009(la negru pina la semnarea cim) ,am ... (vezi toată discuția)
Cercetarea disciplinara prealabila jony123 jony123 La ce durata de timp dupa cercetarea disciplinara prealabila masurile isi fac efectul luand in calcul ca masura este “desfacerea cim “? As dori dc se ... (vezi toată discuția)
Demisie fara respectarea preavizului. Mircic Mircic Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce se poate intimpla in cazul in care DEMISIONEZ si nu respect conditiile de preaviz (nu ma prezint la serviciu sau nu execut ... (vezi toată discuția)