avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vinzare - cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vinzare - cumparare

In vara lui 2007, am cumparat de la tatal neu cu clauza de intretinere, casa si gradina sa. Iregularitati fara intentie si speculate de adversari fara de lege, au facut ca judecatoria sa anuleze partial certificatul de mostenitor prin care tata mostenise acesta bunuri. mi se poate anula si mie contractul de vinzare - cumparare ?
Cel mai recent răspuns: ntgheorghe , utilizator 07:24, 5 August 2008
Eu nu am fost in nici un caz de rea credinta. cum pot demonstra adversari presupusa mea rea credinta ?
Nici eu nu cred ca ati fost de rea-credinta dar acest aspect de fapt este important pentru judecator nu pt noi aici, care nu va putem judeca.

Depinde de mai multe lucruri.Exista carti pe aceasta tema si este foarte greu sa va poata expune cineva intr-un mod suficient pentru a intelege aceasta problema.
De aceea sugeram ideea cu angajarea unui avocat.Este foarte greu sa va aparati singura.
Chiar si avocatii trebuie sa fie atenti la astfel de chestiuni deoarece in functie de acest aspect se decide soarta procesului.

avocat Claudiu Lascoschi
Va multumesc f. mult. Tocmai am schimbat un avocat si speram ca actualul sa se ocupe intr-adevar de caz.
Sfaturile de pe forum sint foarte utile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract de vanzare cumparare dupa ce a fost anulat titlul de propietate cactus cactus Buna seara, am o mica dilema: in urma cu ceva ani am cumparat de la o anumita persoana un teren, dupa 10 ani de la realizarea tranzactie se cere anularea ... (vezi toată discuția)
Restante la credite din motive obiective Olga67 Olga67 O firma cu datorii la banca ,datorii pe care nu le mai poate plati din motive obiective,poate vinde un teren din patrimoniul (terenul nu constituie garantie pt ... (vezi toată discuția)
Anulare cvc dupa 5 ani din cauza unui mostenitor aparut dupa vanzare elicon elicon Am cumparat un teren in urma cu 5 ani de la 3 persoane, singurele trecute pe titlul de proprietate, in calitate de mostenitori. Acum cateva zile, dupa ... (vezi toată discuția)