avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozitul unei societati aflate in insolventa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozitul unei societati aflate in insolventa

Am o nelamurire si lucrez intr-o primarie de putin timp:
O societate a intrat in insolventa m-am inscris la masa credala cu suma pe care o datora pana la data cand a intrat in insolventa.
Intrebarea este ea mai datoreaza majorari pentru termenele de plata ulterioare intrari in insolventa si se trece in alta baza separata ca in cazul unei pers fizice facute insolvabil, daca da cand. Conform Codului de procedura fiscala si insolventa si insolvabilitatea sunt incadrate la stingere pe alte cai.

Multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 10:03, 8 Iulie 2011
Conform art.36 din Legea 85 de la data deschiderii procedurii se suspenda de drept toate actiunile judiciare, extrajudiciare sau masurile de executare silita pentru realizarea creantelor asupra debitorului sau bunurilor sale.
Cu toate aceste debitul si majorarile vor trebui evidentiate in continuare si solicitate in toata perioada in care societatea se afla in insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract firma insolventa cosminsb cosminsb Buna ziua, As dori un sfat din partea dvs. la problema mea... In 2009 am semnat un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament (la notar public). ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa imi recuperez salariile restante in instanta? camelia_30 camelia_30 P.S.Am lucrat la o firma si nu am primit salariu pe 3 luni.acum firma a intrat in insolventa si eu vreau sa-i actionez in judecata:am vb cu un avocat si ... (vezi toată discuția)
Insolventa lorenna25 lorenna25 Buna dimineata, Ma judec cu o firma care si-a declarat insolventa! Am investit B.O dat inainte ca ei sa-si declare insolventa si instanta mi-a admis cererea, ... (vezi toată discuția)