avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reevaluarea unui utilaj - mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reevaluarea unui utilaj - mijloc fix

buna ziua. Am cumparat un utilaj în anul 2004 cu fonduri Ricop 60% si 40% finantare proprie, durata de amortizare este de132 luni. In luna aprilie am vândut utilajul, dar datorita crizei, l-am vândut la un pret cu mult sub valoarea care mi-a mai ramas de amortizat. Diferenta de pret (valoarea ramasa de amortizat - venitul din vânzare) este nedeductibila. Acest utilaj se poate reevalua de catre un expert reevaluator astfel încât acesta diferenta sa fie mai reala (mai mica)?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 13:57, 8 Iulie 2011
Daca l-ati vandut in luna aprilie, cum mai vreti Dvs. sa inregistrati o eventuala reevaluare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizare contabila / amortizare fiscala Herra_ Herra_ Sintetizând prevederile legislative din luna aprilie a anului 2009 prin care se aduc modificari Codului fiscal, precum si H.G. nr. 44/2004, începând cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare utilaje de sub sechestru cristina_virciu cristina_virciu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am vandut utilaje care au fost sub sechestru de la Finante; inainte de a fi vandute, Finantele si-au ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto sub pret achizitie ContSters185315 ContSters185315 Am vandut un autoturism sub pretul de achizitie. Pret achizitie 30.000 Amortizata: 5.000 Valoare ramasa in evidentele contabile: 25.000 Pret vanzare: ... (vezi toată discuția)