avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare utilaje de sub sechestru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare utilaje de sub sechestru

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am vandut utilaje care au fost sub sechestru de la Finante; inainte de a fi vandute, Finantele si-au trimis un evaluator sa le reevalueze. Utilajele au fost amortizate complet!!! Am vandut utilajele peste valoarea de reevaluare, iar banii rezultati din vanzare utilajelor i-am trimis catre Finante; ce inregistrari sa fac la reevaluare, amortizare completa, vanzare si plata catre Finante?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cristina_virciu , utilizator 11:22, 5 Ianuarie 2012
Ati avut acordul organului fiscal care a instituit masura de sechestru asigurator sa le vindeti???? Atentie art. 129 si 130 si normele de aplicare din Codul de procedura fiscala!!!
da, am avut, iar utilajele au fost vandute prin selectie de oferte, nu prin licitatie
Va rog, ajutati-ma cu inregistrarile contabile pe care sa le fac la: reevaluare, amortizare completa, vanzare si plata catre Finante?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila utilaj amortizat integral FSimona FSimona Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie: in luna ian. 2014 se amortizeaza integral un utilaj pe care firma il va utiliza in continuare in procesul de ... (vezi toată discuția)
Reevaluare imobil camicami camicami Ajutati-ma,va rog,cu inregistrarea in contabilitate a reevaluarii unui imobil. Datele sunt urmatoarele: Valoare de inventar = 116.299 Valoare amortizata ... (vezi toată discuția)
Reevaluare imobile vbarz vbarz Buna ziua! V-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu unele nelamuriri in ceea ce priveste reevaluarea. Am sa va descriu mai jos situatiile intalnite la firma ... (vezi toată discuția)