avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... somatie de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

somatie de plata

am livrat marfa -piese auto - unei primariii pe baza a 3 facturi . Primaria a platit partial doar o factura , nu sa incheiat contract scris , pot solicita emiterea unei simatii de plata fata de debitoarea primarie ? Pot solicita si dobanda legala ? cum ?

Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 19:51, 8 Iulie 2011
citeste ou 5/2001, daca indeplinesti conditiile unei creante certe, lichide si exigibile, purcede la treaba
daca facturile sunt semnate.puteti face actiunea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi neincasate deacroxana deacroxana O firma de transport a realizat din luna iunie si pana in prezent 8 transporturi de marfa intern pe ruta Satu Mare - Pitesti, pe baza de comanda scrisa. A ... (vezi toată discuția)
Og 5/2001 - contract, facturi partiale stamipilate Flavius1984 Flavius1984 Vreau sa introduc in instanta o cerere pe OG5/2001 unde am contractul semnat stampilat intre parti o parte din facturi semnate stampilate o parte nu sunt ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit fannatura fannatura Am avut un partener de afaceri cu care am colaborat doi ani, pana anul trecut in toamna. Nu am avut contract cu el, dar nu au fost probleme cu plata pana in ... (vezi toată discuția)