avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie de plata si titlu executoriu emis de catre ...
Discuție deschisă în Executare silită

somatie de plata si titlu executoriu emis de catre primarie

Buna ziua,
Am o rugaminte. Am o somatie de plata si un titlu executoriu emis de catre o primarie (autoritate contractanta) pentru executarea unei garantii de participare la o licitatie deschisa. Ma juta careva cu un model de cerere in anulare a somatiei de plata si a titlului executoriu.
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 20:25, 6 August 2011
Depinde de temeiul legal pe care-l aveti pentru a solicita anularea executarii garantiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarari potrivnice justice2010 justice2010 Salutare, Am o speta care imi da ceva batai de cap. As dori daca se poate, sa imi dati si mie un sfat. Problema este urmatoarea. In mai 2009, SC X SRL a ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu executoriu Dima Mihaela Dima Mihaela Buna ziua, Doresc sa va intreb daca titlul executoriu are mentiunea \"fara somatie si punere in intarziere\" de cand pot depune contestatia la executare si ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare ilieiri ilieiri Am cumparat un imobil prin licitatie organizata de finante in baza unui titlu executoriu. Debitoarea a contestat titlul executoriu, si cererea a fost admisa, ... (vezi toată discuția)