avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca - dupa demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca - dupa demisie

BUNA ZIUA! AS DORI SA STIU SI EU CUM TREBUIE SA PROCEDEZ IN URMATOAREA PROBLEMA...MI-AM DAT DEMISIA DE LA LOCUL DE MUNCA PE 5.07.2011 SI CARTEA DE MUNCA ESTE LA MINE DE LA INCEPUTUL ANULUI. CINE TREBUIE SA IMI COMPLETEZE IN CARTE CUM CA AM INCETAT ACTIVITATEA LA ACEASTA FIRMA SI UNDE TREBUIE SA MERG CU CARTEA ? FIRMA LA CARE AM LUCRAT CE TREBUIE SA FACA SI IN CAT TIMP?
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:53, 8 Iulie 2011
Daca va uitati in CM veti vedea ca inscrierile au incetat la 31 dec.2010. De la 01. ian. 2011 nu se mai folosesc CM.
Primiti decizia de incetare si solicitati adeverinta privind activitatea desfasurata in anul 2011 pe care o folositi la pensionare (in locul CM).
La solicitarea dvs scrisa,angajatorul este obligat sa va elibereze o adeverinta de vechime pentru perioada lucrata intre 01.01.2011 si data incetarii c.i.m.
Adeverinta o veti pastra intrucat va fi necesara la pensie sau la somaj .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara theofilius theofilius la data de 01.10.2012 mi am dat demisia din functia de hidrolog la firma la care am lucrat pe motivul ca nu mi am luat salariul timp de 5 luni. vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Carte de munca irina_irina irina_irina Buna ziua! Din luna septembrie 2011 am demisionat de la locul de munca. Pana in acest moment nu am primit decizia de incetare, dar am semnat toate actele de ... (vezi toată discuția)
Acte de intocmit la desfacere cim Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu buna seara! in cazul unei incetari a CIM cu art.55 lit.b), decizia de incetare e cea care se da angajatului? va multumesc! (vezi toată discuția)