avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere firma

buna. daca am inchis magazinul,acum 1 an si 3 luni,am obtinut si regimul derogatoriu,de la finante...dar, plec din tara, si nu o sa pot radia firma peste 1 an si jumatate, adica am inchis, la stat nu sint dator, dar nu mai vreau sa dau si pe radiere bani, ca nu am, de aceea plec in austria, sa lucrez. ce se intampla peste 1 an si ceva?
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 11:29, 10 Iulie 2011
mersi. pai eu am fost la finante,acum 2 sapt., si a zis ca nu am nimic de plata, sint ok... pai atunci,ce sa mai apara? 300 ron nu e mult,daca l ai, e adevarat, dar sa mai investesc in ceva mort....
mai bine 300 acum decat 30.000 mai tarziu.
Nu vreti sa stiti cate povesti de groaza cunosc.

AK
da... mersi. mai bine inca astept 1 an... binainteles ca depun bilanturile pe 0.... si daca nu am datorii.... nu cred ca mai pot sa fac,daca firma nu fuctioneza. a fost un biet magazin naturist...si anul viitor,poate nici nu mai sint in tara... asa ca pe cine sa amendeze? si ptr ce? ca nu radiez?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere srl bandi2 bandi2 buna,eu am avut un magazin mic,l am inchis acum 2 animam obtinut si regimul derogatoriu,nu mai sant dator la finante.dar vreau sa stiu,,,eu plec in canada,,, ... (vezi toată discuția)
Radiere firma lumi1602 lumi1602 Am avut un magazin si am suspendat activitatea acum 2 ani. Am primit de la finante Regimul derogatoriu pt. 3 ani. Ca atare nu am datorii la stat. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna,am avut si eu un magazin mic de naturiste,am suspendat activitatea acum 3 ani,si am regim derogatoriu,deci nu am datorii la stat.bilantul depune contabi;a ... (vezi toată discuția)