avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuita de politie?!?!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuita de politie?!?!

Am fost jefuita cu cateva zile in urma. Am fost am depus o plangere la politie dupa care au incepu lungile drumuri si ore pierdute la sediul acesora.
Astazi m-au chemat sa recunosc faptasi, mi-au ca o sa trebuiasca sa ii recunosc doar de dupa un geam, dupa care mi-au spus ca daca nu ii recunosc si fata in fata imi da amenda 2000 lei pentru alarmare falsa a politie sau ceva de genul acesta.

Din spatele geamului i-am recunoscut, dar fata in fata imi este frica pentru siguranta mea. Pentru ca or sa ma vada si cine stie ce o sa mi se intample dupa.

Politia a reactionat corect? are dreptul sa imi dea amenda pentru ca refuz sa stau fata in fata cu cei care m-au jefuit?
Va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa fac si nici nu imi permit sa platesc amenda aceasta, sunt studenta.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:29, 8 Iulie 2011
stiai cine erau? Cum i-a adus pe aceia ca sa ii recunosti?
Amenintarea cu amenda este de-a dreptul hilara!! Si mă scuteste de comentarii rautacioase! Insa a-i recunoaște in fata, adică a participa la o confruntare, nu are de ce sa va sperie fiindcă este evident ca indivizii știu pe cine au jefuit si știu si de ce se afla la poliție, ASA ca nu reprezintă nimic nou nici pentru ei, nici pentru Dvs!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistei publice georgetta9 georgetta9 Vecinii m-au delegat sa va pun o intrebere vis-a-vis de faptul ca in unele nopti si pana taryiu spre dimineata, cineva isi parcheaza masina in fata blocului cu ... (vezi toată discuția)
Utilizare pistol airsoft in public Thurston2010 Thurston2010 Detin un pistol cu bile pe care il tin de obicei sub scaunul de la masina. Cumparat pentru autoaparare acum 3 ani si nefolosit niciodata. Intamplarea e ca ... (vezi toată discuția)
Oprire in trafic fara motiv + contestare proces verbal t-balt t-balt Am fost oprit in trafic fara nici un motiv de un agent al politiei rutiere. Acesta s-a legitimat si a cerut actele la control. L-am intrebat motivul opriri ... (vezi toată discuția)