Am fost jefuita cu cateva zile in urma. Am fost am depus o plangere la politie dupa care au incepu lungile drumuri si ore pierdute la sediul acesora.
Astazi m-au chemat sa recunosc faptasi, mi-au ca o sa trebuiasca sa ii recunosc doar de dupa un geam, dupa care mi-au spus ca daca nu ii recunosc si fata in fata imi da amenda 2000 lei pentru alarmare falsa a politie sau ceva de genul acesta.
Din spatele geamului i-am recunoscut, dar fata in fata imi este frica pentru siguranta mea. Pentru ca or sa ma vada si cine stie ce o sa mi se intample dupa.
Politia a reactionat corect? are dreptul sa imi dea amenda pentru ca refuz sa stau fata in fata cu cei care m-au jefuit?
Va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa fac si nici nu imi permit sa platesc amenda aceasta, sunt studenta.
Amenintarea cu amenda este de-a dreptul hilara!! Si mă scuteste de comentarii rautacioase! Insa a-i recunoaște in fata, adică a participa la o confruntare, nu are de ce sa va sperie fiindcă este evident ca indivizii știu pe cine au jefuit si știu si de ce se afla la poliție, ASA ca nu reprezintă nimic nou nici pentru ei, nici pentru Dvs!
Succes!