Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
Buna seara,
Dupa un an si sase luni,am castigat procesul in care am contestat decizia de concediere cu 65/1,dar pe motive de "nemultumirea conducerii societatii si repetatele abateri..",Iar Instanta a dispus plata tuturor drepturilor banesti de la data 04/01/2010 si pana la data hotararii Instantei,17.06.2011,bineinteles cu recurs.
Poate cineva sa-mi spuna la un salariu de 2000 lei brut,cum se face calculul si care ar fi suma cuvenita,pe aceasta perioda,avand in vedere ca nu am incredere in contabila firmei si nu vreau sa ma tepuiasca.
A fost dispusa refacerea expertizei contabile pt. orele suplimentare,avand in vedere ca "expertu" a afirmat ca"cartelele de pontaj au fost implementate ca un sistem de proba"(!!).Eu am prezentat in 'Obiectiunile"la expertiza,un calcul facut pe acelasi principiu ca "expertu",si mi-a reiesit o suma,ba mai mult am demonstrat ca individu a facut afirmatii neadevarate,pe care le-am probat chiar cu actele depuse in proces,dar de care el nu a vrut sa tina cont.
Pot cere in final,acceptarea calculului facut de mine,pe baza acelorasi cartele de pontaj,dar cu sistemul folosit de individ si anularea expertizei facute intr-o anumita directie:">? #-o
Cu aceeasi stima,
Nicu
Nu,nu avea de unde s-o aiba,a dispus plata drepturilor,adica a salariului brut,cu sporurile de care beneficiam la data desfacerii CIM,pe perioada mentionata, indexate,majorate si actualizate.
Ce inseamna aceste lucruri si cam care ar fi suma?
Adica,la 2000 brut,este1440 net si se inmulteste cu nr de luni,sau cum se face pe fiecare luna?
Multam Fain!
Buna. la 2000 lei ce sporuri aveai? beneficiai de tichete de masa?
Ai copii? aveai cumva deducere pt. copii sau alte persoane in intretinere? Conteaza toate astea ca sa-ti pot face un calcul.
Buna,
si multumesc anticipat pentru intentie!
Deci:
-aveam 2000 brut,fara nicio deducere de persoane aflate in intretinere,fara niciun spor-vechime,noapte,etc-
La calculul facut pentru acordarea acelui salariu mediu dupa concediere,a fost facuta media salariilor luate,cu cele 32 de ore platite ca ore suplimentare,prima luna in procent adaugat de 75%,iar din a doua luna,cu 100%.
Salariul era fix,la care se faceau calculele normale,cu deducerea de baza,doar.
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Nicu