avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Transcriere drept proprietate autoturism
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Transcriere drept proprietate autoturism

In cazul in care in urma unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila instanta dispune atribuirea autoturismului celeilalte parti, partea care primeste autoturismul cat poate utiliza numerele de inmatriculare daca partea care ii preda autoturismul si-a platit cei 30 RON - taxa pastrare numere inmatriculare ?
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 08:21, 11 Iulie 2011
In termen de 30 zile trebuie sa solicite inmatricularea pe numele sau. Conducerea unui autoturism proprietate personala de o alta persoana decat cea pe numele caruia a fost inmatriculat se poate face in baza unei procuri notariale. Logica este simpla: asigurare obligatorie, taxa de drum...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere autoturism si pastrare numar inmatriculare holymerden holymerden Pentru a transcrie un autoturism (in urma unui proces de partaj si a unei hotarari judecatoresti) ce trebuie facut, care sunt pasii ? Pot merge doar cu ... (vezi toată discuția)
Pastrare loc parcare manea2011 manea2011 Buna ziua, In cazul unei transcrieri de proprietati (in urma unei hotarari judecatoresti de partaj...) pot sa-mi pastrez locul de parcare pana voi cumpara ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar masina ! alecs_busty alecs_busty Buna seara...vreau sa parasesc tara,am 2 masini pe numele meu,dar daca imi voi face acte in alta tara,respectiv,Italia, nu imi voi mai putea pastra masinile pe ... (vezi toată discuția)