avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legitimitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legitimitate

daca in 2010/28-29 iunie in urma inundatiilor casa a fost trecura la demolare as vrea sa stiu daca mai poate fii facuta succesiunea si care ar fi valoarea casei. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 22:35, 9 Iulie 2011
Chiar daca imobilul constructie este demolabil el exista si exista si un teren pe care se afla constructia. Bineinteles ca se poate trece in masa succesorala a defunctului . Ea se evalueaza conform expertizelor imobiliare facute la nivel national pe camerele notarilor publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune!!! 26Mihaela 26Mihaela Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat in 2006 si a ramas o garsoniera pe numele lui si as vrea sa fac succesiunea ... (vezi toată discuția)
Succesiune teren si casa Radu Doina Radu Doina Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri in situatia de mai jos : - anul 2005 bunica si bunicul detin o casa cu gradina si 5 ha de teren ... (vezi toată discuția)
Eliberare act de proprietate Aleku Aleku Buna Ziua, Sunt intr-o mare dilema deoarece la aceasta intrebare am primit foarte multe raspunsuri diferite. Bunicilor mei (ambii decedati, bunica in ... (vezi toată discuția)