avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificaty
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificaty

am furat un cablu telefonic impreuna cu doua persoane pe timp de noapte prin escaladare nu avem cazier nici unu am zis ca vom plati dauna produsa ce putem pati?:((
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:29, 12 Iulie 2011
Cui ati spus ca platiti ? Ati fost prinsi? Vi s-a intocmit dosar penal? Reveniti cu amanunte.
Dati mai multe amanunte in legatura cu situiatia dvs. ( mai ales in legatura cu urmarirea penala , daca a fost inceputa) pentru a putea primi un raspuns cat mai la obiect , care sa va fie de folos.

da am fost prinsi. la romtelecom sa platim cablu. valoarea e de 2-3 mii de euro.politia nea prins noaptea
Ultima modificare: Duminică, 10 Iulie 2011
danmarc, utilizator
Astea sunt amanuntele?
Putin, foarte putin...
In principiu,este vorba despre infractiunea de furt calificat ,prevazut de art.208-209 lit.a(doua sau mai multe persoane),lit.g(in timpul noptii),lit.i (prin escaladere).
Pedeapsa aplicata de lege este intre 3 si 15 ani.
Trebuie sa dati amenunte cu privire la fapte pentru a primi un raspuns care sa va ajute:

1.daca este vreunul dintre dvs minor
2.care este prejudiciul real cauzat
3.prejudiciul a fost achitat in parte sau integral.
4.ce ati facut cu firul sustras

Alte discuții în legătură

Furt din scoala gabriela_roxana gabriela_roxana Numele meu e Gabi si am si eu o intrebare la dumnevoastra ,ce ne sfatuiti sa facem daca tata a fost prins la furat in incinta unei scoli care era in reparatii ... (vezi toată discuția)
E necesară aprobarea asociației de proprietari pentru a fi legat la cutia rcs-rds? marianliviuh marianliviuh Mă confrunt cu urmatoarea problemă. Locuiesc la parter iar pe casa scării este instalată o cutie RCS-RDS. In momentul cand au venit cei de la cablu pt a ... (vezi toată discuția)
Furt calificat pe timp de noapte... dorynelo dorynelo salut...ma numesc dorynel .Eu impreuna cu 3 baieti am furat intr o seara motorina din tir...as vrea sa stiu ce pedeapsa voi primii tinand cont ca fapta este ... (vezi toată discuția)