am furat un cablu telefonic impreuna cu doua persoane pe timp de noapte prin escaladare nu avem cazier nici unu am zis ca vom plati dauna produsa ce putem pati?:((
Cred ca singura solutie ar fi sa incercati sa recunoasteti faptale comise ,urmand a beneficia in aceasta siituatie de o reducere a limitelor pedepselor cu 1/3 , astfel cum este prevazut de art.320 ind.1 c.pr.pen.
Este posibil in functie de atitudinea dvs , de circumstantele personale ale fiecaruia , de o recuperare cat mai grabnica a prejudiciului sa beneficiati de pedepse cu suspendarea executarii sau cu suspendare sub supraveghere.
Incercati sa aflati cuantumul real al prejudiciului cauzat sociatatii de telefonie si sa il achitati,acest fapt urmand a se avea in vedere la dozarea pedepsei.
Recomandarea ar fi , ca in limitele posibilitatilor ,sa angajati avocati care sa va sustina cauza.
Este o diferenta de raspundere aici. Daca era deja montat cablul si functiona este una. Alta este daca era intr-un depozit pentru a fi montat ulterior.