avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit bancar / mostenitorii platesc ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit bancar / mostenitorii platesc ?

Sotia mea a decedat.Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Stop cardiorespirator. Mostenitori de drept dupa dezbaterea succesiunii suntem eu si fiul meu. Sotia mea avea un credit de nevoi personale, pe numele ei fara asigurare de viata pe care nu l-am mentionat la dezbaterea succesiunii la notar. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa platesc rata la banca in continuare?

Mentionez ca am mostenit o casa construita impreuna cu sotia si unde eram amandoi proprietari. Dezbaterea mosteniri s-a facut sub beneficiul de inventar pentru ca fiul meu este minor.
Cel mai recent răspuns: Darius1965 , utilizator 00:00, 12 Iulie 2011
Condoleante.

Da,mostenitorii preiau si activul si pasivul.
Prin urmare,veti fi obligati sa achitati datoriile.
Multumesc pentru vorba buna. Mi-a mangaiat sufletul pentru greaua pierdere.
Ratele le pot plati. Dar nici toti banii de pe lume nu-mi pot aduce sotia inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit banca / decesul beneficiarului Darius1965 Darius1965 Sotia mea a decedat.Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Stop cardiorespirator. Mostenitori de drept dupa dezbaterea succesiunii suntem eu si fiul meu. Sotia mea ... (vezi toată discuția)
Succesiune complicata!!!!!!!!!!!! severinbrasov severinbrasov Tata lmeu a decedat in luna martie. La succesiune venim eu in calitate de fiu, si sotia sa, care nu m-a adoptat, mama mea fiind decedata. Am doua credite la ... (vezi toată discuția)
Ce fac cu creditele ramase la banci dupa decesul tatalui costel_81 costel_81 Acum cateva zile a decedat tatal meu in drum spre serviciu. In urma necazului am ramas cu un credit de nevoi personale fara asigurare de viata si o limita de ... (vezi toată discuția)