avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcool la volan

Buna ziua,ma poate ajuta cineva sa ies cel mai bine din situatia creata DE MINE..am fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,42, m-am coportata bine,am fost cooperant si nu mai am probleme pana acum.Astept proba de sange,daca este peste 0,8 credeti ca este bine sa fac cerere pentru recalculare? Va multumesc anticipat!

Am 32 de ani aproximativ 80 kg,sunt din Alba
Ultima modificare: Duminică, 10 Iulie 2011
pvcc, utilizator
Cel mai recent răspuns: poftica , utilizator 10:31, 10 Iulie 2011
Fara amanunte despre caz orice parere este doar o parere. Fiecare caz este particular, unic si toate consecintele se pot aproxima tocmai prin amanuntele pe care vreti sa le dati. Fara acestea nimeni nu poate emite ipoteze. Mai cititi pe forum si ve-ti vedea, alcoolul la volan este o vedeta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soluție dosar penal pentru alcoolemie OanaB95 OanaB95 Bună ziua, Aș avea o întrebare legată de soluțiile ce pot fi date pentru soluționarea unui dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in vederea anularii pt 0,60 mg alcool pur in aerul expirat dani gabrian dani gabrian Buna ziua, Va rog sa-mi dati niste sfaturi cu privire la urmatoarea problema: -am fost oprit in trafic, noaptea la 02;00, am suflat in etilotest si mi-a ... (vezi toată discuția)
Durata mare clasare dosar in urma retinerii permisului pentru alcool 0.42 in sange BogdanCbi BogdanCbi In urma cu aproape un an 08 iunie 2014 mi-a fost retinut permisul in urma unui control in trafic in care s-a stabilit ca am consumat alcool. Valoarea pe ... (vezi toată discuția)