avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legitimitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legitimitate

daca la data procesului sotul este plecat din tara la munca in strainatate pot ca sotie de al reprezenta in instanta pt succesiune ce trebuie sa fac.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 10 Iulie 2011
Numai daca aveti procura din partea lui pentru a-l reprezenta in instanta sau fara procura in cazul in care sunteti absolventa a unei facultati de drept.
Ultima modificare: Duminică, 10 Iulie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate obtine un divort prin neprezentare bisoc liviu bisoc liviu BUNA AS DORI SA STIU EXACT CARE E PROCEDURA DE DIVORT SAU MAI BINE ZIS CUM SE PROCEDEAZA PENTRU A DIVORTA DE O PERSOANA ,DACA ACEA PERSOANA E PLECATA IN ... (vezi toată discuția)
Succesiune lupascu lupascu Buna ziua, am si eu doua intrebari si sper din tot sufletul sa ma ajutati, prima intrebare: pentru a deschide succesiune in primele 6 luni de la decesul ... (vezi toată discuția)
Am o verisoara,este in grecia cetatean roman si vrea sa divorteze ponturi ponturi am o verisoara plecata in grecia,cetatean roman,vrea sa divorteze.intrebarile mele sunt.... ea are un copil minor,si sotul de care vrea sa divorteze este cand ... (vezi toată discuția)