da am contract de munca din martie 2010 si pana in prezent
buna ziua, pe scurt am sa detaliez problema mea: lucrez la o firma de contabilitate cu sediul in Bucuresti, dar punct de lucru nedeclarat in Craiova, problema este ca eu si inca o colega nu ne-am primit salariile pe 3 luni, am insistat sa ni se dea banii, dar ni se spunea ca nu a incasat de la clienti, ceea ce nu este adevarat deoarece am vorbit cu o parte din ei si au spus ca sunt la zi, lucrul cel mai grav este ca in ultima saptamana din iunie nu ni s-a mai raspuns la telefon si la mesajele trimise pana pe data de 1iulie cand s-a prezentat la birou si a spus "fetelor am o problema mare nu pot sa va platesc si o sa va bag in concediu fara plata" i-am spus ca nu asta este problema si ca doresc sa-mi dea salariile ca am nevoie de ei a spus ce nu intelegi nu am bani si nu stiu cand am, cand incasez, problema este ca a incasat de la majoritatea si pana astazi nu ne-a contactat.
Ce pot face si cum imi pot recupera salariile si banii pe concediul de odihna neefectuat, mentionez ca in acest timp in care nu a venit la birou a recrutat o noua forta de munca pe care a instruit-o, un lucru este sigur ca ne-a inlocuit.
~ final discuție ~