avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Proiect finantare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Proiect finantare

Buna ziua,
As dori sa stiu daca are cineva, sau mai exact daca imi poate trimite pasii de urmat sau scheletul unui proiect pentru accesare fonduri europene. Nu stiu cui ma adresez, carei institutii si nici cum il incep. Stiu doar ca vreau sa fac un proiect social cu obiectivul: informarea si educarea medicala a populatiei, profilaxia marilor afectiuni dentare precum si acordarea de servicii de stomatologie fara costuri pentru persoanele fara venituri sau cu venituri mici.
Poate ma puteti ajuta cumva.
Cel mai recent răspuns: Ion Vasilescu , Consultant credite si finantari 10:40, 21 Iulie 2011
Probabil nu constientizati faptul ca o activitate de natura stiintifica si/sau tehnica presupune, de regula, studii superioare de specialitate. Astfel, un schelet de proiect sau datele de contact ale vreunei institutii v-ar fi de un minim folos si nu ati avea cum sa duceti la capat demersul.

Ar echivala cu pretentia mea, un economist, ca de maine sa incep sa practic stomatologia, doar prin amabilitatea cuiva care imi arata un filmulet cu realizarea unei extractii si cunoscand adresa Ministerului Sanatatii. Probabil as parea ridicol daca as pretinde asa ceva.

Prin urmare, aveti doua solutii posibile:
- urmati o facultate de specialitate (tehnica, economica, etc.) sau alte studii echivalente de nivel (post)universitar
- procedati pragmatic - ca mai toata lumea care duce la bun sfarsit proiecte - si angajati pe cineva care deja are calificarea si cunostintele necesare.

Ca fapt divers, cererea dvs. de a primi un "schelet" de proiect incalca legea drepturilor de autor. Nu e mare diferenta fata de a cere un DVD cu Windows 7.
IonVasilescu a scris:

Probabil nu constientizati faptul ca o activitate de natura stiintifica si/sau tehnica presupune, de regula, studii superioare de specialitate. Astfel, un schelet de proiect sau datele de contact ale vreunei institutii v-ar fi de un minim folos si nu ati avea cum sa duceti la capat demersul.

Probabil ca persoana are deja aceste studii. Din modul formularii temei respective chiar mi se pare a fi din domeniul medical. Dar nu aceasta este important.

Exista persoane, sau chiar firme specializate care fac aceasta. Contactati-le, expunetile idea si veti primi ajutorul. Iar in cazul in care nu aveti personal calificarea necesara, se poate face angajarea personalului corespunzator.
Adica: Se formeaza o asociatie/societate care sa aiba o persoana calificata, se intocmeste proiectul de catre firma respectiva si se incearca accesarea.

Insa daca d-voastra nu puteti face acest schelet al proiectului, ma indoiesc sa il primiti asa "pe moca". Din pacate pentru unele servicii nu mai tine treaba cu dezinteresul material, sau idealisme.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
kappauser, utilizator
kappauser a scris:

Probabil ca persoana are deja aceste studii. Din modul formularii temei respective chiar mi se pare a fi din domeniul medical. Dar nu aceasta este important.

Nu ma refeream la domeniul medical, ci la domeniul accesarii de finantare. Este tot o activitate de natura stiintifica si/sau tehnica, care necesita calificare corespunzatoare, ca orice alta ocupatie din domeniul stiintific si tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am refuzat recoltarea de sânge pentru stabilirea alcoolemiei din cauza tratamentului cu anticoagulante și mi s-a întocmit dosar dosar penal. Îmi sunt de folos în apărare motivele medicale? serban costel serban costel am refuzat recoltarea de singe pt stabilirea alcolemiei,[ma aflu sub tratament cu anticuagulante mi se cuaguleaza singele boala genetica]am cerut sa mi ia ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare si inscriere in colegiul medicilor dentisti medicstomatolog18 medicstomatolog18 Buna seara, Sunt medic dentist din anul 2014. Doresc sa ma inscriu in CMDR si vin cu rugamintea sa analizati cazul meu. Lucrez ca reprezentant medical ... (vezi toată discuția)
Instalare sisteme de supraveghere video. BogdanMohora BogdanMohora Buna ziua, Este primul meu post si va urez: Bine v-am gasit ! Probabil lumea va spune ca a mai fost discutat subiectul dar eu am doua dileme la care nu ... (vezi toată discuția)