avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea obligatorie a locuintei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea obligatorie a locuintei

cum si cine verifica daca un proprietar si-a facut asigurarea obligatorie a locuintei ,astfel ca in caz contrar sa poata fi amendat?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:13, 12 Iulie 2011
Asta e alta treaba ca doar vin alegerile. Dar stiti cand se va lua totul in serios, la primele inundatii sau alunecari de teren mai serioase, cand primarii de prin acele comune imprastiate prin toata tara,pe vai de rauri neamenajate si necuratate, se vor trezi cu localnicii afectati la usa lor si nu vor mai putea da nici un ban ca ajutoare de reconstructie sau sa se planga la Guvern dupa ceva bani.
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie pentru locuinte jacquelline jacquelline Care este modalitatea prin care statul verifica daca o persoana fizica are incheiata asigurarea obligatorie pentru locuinte? Este obligatoriu (impus prin lege) ... (vezi toată discuția)
Asigurare casa spaca spaca Ma numesc Spaca si am si eu o nelamurire legat de asigurarile la casa. Totul incepe astfel:am achizitionat o casa pe 19.02 .2015 prin programul prima casa. La ... (vezi toată discuția)
Asigurari de locuinte carmen_25 carmen_25 La un apartament cum se face asigurarea?Se poate face la orice firma prevazuta de lege,sau prin asociatie?vreau sa stiu exact daca toti locatari de pe ... (vezi toată discuția)