avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta vechime munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta vechime munca

Buna ziua,
Am nevoie pentru noul loc de munca de o adeverinta de vechime de la fostul angajator. Eu am lucrat la propia mea firma si nu stiu exact procedurile, am luat un model de adeverinta de pe site-ul ITM.
Intrebarea este : Trebuie sa inregistrez aceasta adeverinta la ITM sau este de ajuns sa o completez si sa o prezint noului angajator ?
Precizez ca inainte de 01.01.2011 am avut carnet de munca, pana la intrarea in vigoare a noii proceduri.
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2011
corina_s, utilizator
Cel mai recent răspuns: corina_s , utilizator 12:59, 14 Iulie 2011
Adeverinta de vechime nu trebuie inregistrata la ITM. O inregistrati in registrul de intrare-iesire al firmei, o semnati si o stampilati.
Se completeaza adeverinta respectiva, dar mai intai eliminati continutul care se refera la ITM ... adeverinta in original o pastrati , noului angajator ii dati o copie de pe aceasta .
dana_lavinia a scris:

Adeverinta de vechime nu trebuie inregistrata la ITM. O inregistrati in registrul de intrare-iesire al firmei, o semnati si o stampilati.


Sper ca m-am exprimat bine...este vorba de o adeverinta de la fostul angajator care sa ateste ca am lucrat acolo pe perioada 01.01.2011-prezent (pana la incetarea contractului).
Intr-adevar, aceasta adeverinta nu se mai vizeaza de catre ITM ... incepand cu 01.01.2011 nu se mai vizeaza niciun act la ITM.
Da...va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta Doina Elena Doina Elena Care este ultimul model de adverinta de vechime care se elibereaza dupa ianuarie 2011 , agreat de ITM? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime 2011 ContSters60781 ContSters60781 As dori sa intreb angajatorii (reprezentantii lor) ce fel de adeverinte de vechime elibereaza angajatilor a caror contracte de munca inceteaza in anul 2011 si ... (vezi toată discuția)
Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)