avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de Inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de Inchiriere

Buna seara! in luna mai 2010 s- incheiat un contract de inchiriere pe un an de zile respectiv pina in mai 2011---in ianuarie la sfirsitul lunii proprietarul fiind in tara a spus ca nu poate veni in luna mai sa incheem un nou contract de inchiriere valabil din 01.02 .2011 pina in 2012 eu personal am comis vreo abatere/?
Cel mai recent răspuns: pascariuionel08 , utilizator 20:28, 11 Iulie 2011
In cazul dvs intervine tacita relocatiune, nu ati comis nici un fel de abatere, locuiti in continuare in apartament, platiti chiria cu acceptul proprietarului.
av. Iorga Elena
Sarut miinile si va multumesc mult
eram tare nedumerit
credeam ca am comis ceva intrucit ma gindeam ca gazda va plati la finante un impozit mai mare adica pe o luna de 2 ori suma de 550lei

Totusi,contractele s-au suprapus adica cel valabil din mai 2010 pina in mai 2011,nu am asteptat finalizarea contractului ci am facut altul din februarie 2011 pina in februarie2012---------si in acest caz intervine relocatiunea tacita?astept un raspuns multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot recupera banii de la un chirias, chiar daca nu mai este valabil contractul? lucasenko lucasenko Buna ziua, Am inchiriat un apartament unui cetatean semnand un contract valabil pe 1 an. Dupa aproximativ 10 luni nu a mai facut plata chiriei, acum trecand ... (vezi toată discuția)
Neclaritati perioada contractuala la abonament de telefonie mobila Daniel 67 Daniel 67 As vrea sa prezint situatia in care ma aflu cu contractul de abonament la o firma de telefonie mobila in speranta ca cineva ma poate \"lumina\" pentru a sti ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere semnat de un singur proprietar SAUNDU SAUNDU Buna ziua, Pun o intrebare punctuala: Un contract de inchiriere daca este semnat de un singur propietar(am aflat ca sint doi) ce efecte nedorite are asupra ... (vezi toată discuția)