avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilanturi nedepuse pe anii 2007 2008
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilanturi nedepuse pe anii 2007 2008

buna seara,ma puteti ajuta sami spuneti si mie ce trb sa platesc la onrc ptr bilanturi nedepuse care sint taxele si amenzile
Cel mai recent răspuns: dorel_cri , utilizator 18:32, 15 Iulie 2011
@meruta florentina
Pe langa inregistrarea bilantului la fisc ( de unde aveti stampila cu nr de inregistrare), e obligatoriu sa il depuneti si la ORC, altfel va da in judecata si va dizolva firma.
Mergeti dvs. personal, asa puteti sa o controlati pe contabila cea noua si sa constatati daca nu e cazul sa angajati alta si mai noua.
ce presupune dizolvarea firmei ptr. lipsa bilanturilor contabile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasii pentru reactivare firma violetaanna violetaanna As vrea sa stiu si eu ce demersuri trebuie sa fac pt.a reactiva o firma. Mentionez ca nu s-a stiut pana acum faptul ca firma este inactiva din 2010...motivul ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate anaf corinatone corinatone Buna ziua Sunt in proces de inchidere a societatii. Firma nu are datorii la bugetul de stat, singura problema este ca lipsesc in baza lor de date doua ... (vezi toată discuția)
Tragere raspundere administrator axw axw Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de cca. 20000 lei. De 3 ani de zile nu mai am activitate si nici contabilitate nu am mai facut. Ma tot cauta de la ... (vezi toată discuția)