avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier - angajare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier - angajare

Buna ziua, in urma unei batai ,dupa proces , am luat amenda penala 10 mil. (vatamare corporala )
As vrea sa dau la armata anul viitor,dar nu stiu daca mai pot.Tin sa mentionez ca amenda imediat dupa ce am primito am si platito , in ziua urmatoare. Acum nu stiu ce sa spun , unele persoane zic ca se radiaza singura dupa 6 luni, altii zic ca tre sa fac nu stiu ce reabilitare si nu mai am aboslut nici o treaba , pot da unde vreau eu . Daca stie vreo cineva,rog sa imi spuna.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:08, 31 Iulie 2011
@"Dingo25"

Daca este vorba despre o hotarare de condamnare definitiva este suficient pentru a nu vi angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea de drept ? inabledea inabledea in urma cu 8 luni am avut o amenda penala de 500 lei . In urma acestei amenzii am cazier. Intrebarea mea este : se poate face ceva dupa 1 an de zile ? adica ... (vezi toată discuția)
Amenda penala -cum procedez ca aceasta sa nu mai figureze in cazier? ykayka ykayka Am avut o amena penala, au trecut 3 ani de atunci. Acum candam fost la politie ea inca apare in cazierul judiciar. Ce trebuie sa fac sa nu mai apara? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea cazierului nicusor75 nicusor75 care sant pasi de facut pentru ami reabilita amenda penala din 97 unde trebuie sa ma adresez stiu ca la judecatorie dar la ce judecator si inca ceva eu am ... (vezi toată discuția)