avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea intre frati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea intre frati

Dupa moartea parintilor, la succesiunea intre fratii (sora si frate), sotul sau sotia acestora au vreun drept asupra bunurilor si daca este obligatorie prezenta lor la succesiunea fratilor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:04, 12 Iulie 2011
nu, nici nu au vreun drept si nici de ce sa se prezinte la dezbaterea succesiunii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, succesiune orsaia2006 orsaia2006 Buna ziua,am si eu o intrebare ,daca ma puteti ajuta ....am un frate care a decedat acum 7 ani ,iar sotia nu a deschis succesiune ,acum 1 luna a decedat si ... (vezi toată discuția)
Vocatie succesorala favex favex Doresc sa va prezint urmatoarea situatie: O familie este constituita din sot si sotie. Sotia are un copil dintr-o casatorie anterioara. In anul 2010 sotul ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara mostenitori rezervatari dariad dariad In cazul dezbaterii unei astfel de succesiuni, cum se procedeaza? Caz concret. Persoana care decedeaza se presupune ca a lasat un testament sau a avut ... (vezi toată discuția)