Am intentat unor persoane fizice o actiune in raspundere civila delictuala pentru acoperirea prejudiciului creat de nerespectarea dreptului de proprietate.
Prejudiciul estimat este de 1 miliard si...
Procesul este pe rol,in prima instanta.
Consider ca am mari sanse de reusita.
Nelinistea mea provine din faptul ca ,desi la acest moment acele persoane au in proprietate bunuri imobile si, cred, conturi bancare,ar putea sa scape de ele in perioada ce va trece pana se va pronunta o hotarare.
Intrebarea mea este daca exista vreo modalitate sa preintampin acest lucru-instrainarea fictiva- ,in aceasta faza procesuala.Eventual o scrisoare catre camera notarilor publici!?
De asemenea ,va rog sa imi recomandati ce sa fac pentru a afla exact lista proprietatilor pe care le detin cei doi.
Ma tem ca ma voi afla in situatia in care voi avea de executat o hotarare dar nu voi avea ce executa.
Va multumesc!
va multumesc!
imi cer scuze !nu am fost in fata calculatorului pana astazi!
am facut acest lucru si mi s-a spus ca nu se poate pune sechestru pana cand datoria nu este exigibila si pana cand nu exista un titlu executoriu.
Sechestru asigurator
Borza
Buna
pot sa fac o cerere de sechestru asigurator imobil in conditiile in care am o plangere penala aflata in faza de cercetare penala si in care m-am ... (vezi toată discuția)