avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporarara tentativa de omor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporarara tentativa de omor

buna seara. intr-o seara aflanduma intru-un local public 3 intivizi care ii cunosc ma au amenintat de ceva timp si in seara aceea au preparat totul unul a inceput sa ma injure am evitat dupa sa mutat la alta masa incepand sa zica de mine ca ma omoara eu ma am ridicat in picioare si ia am spus sa inceteze el punand mana pe un scaun in momentul acela eu aveam un ceas la mana evitand sa il pierd nu stiu ce sa intamplat cu el in momentul acela am zis sa aplanez totul am zis ca daca nu iese lucru chem politia nu am reusit sa chem politia ca a venit patronul care am organizat totul eu ma ai eram si cu cineva de al meu care a fost pacalit patronul zicand sa ii dea o bere in timpul cand a intrat el in nautru aceasta ma lovit primul zicat ca de mult vreoia sa ma omoare dupacare ma au masacrat imi reamintesc ca auzeam omoral ma mentionez ca primul cu o sap inaite ii mai daduse unuia cu ceva in cap TOT ACOLO iar celalant mai are si o suspedare iar dupa mai ia rupt capul lui unul .MENTIONEZ CA BARUL SI LA INCHIS ULTERIOR SI SI A DAT DEMISIA SAU LA DAT AFARA DIN FUNCTIA POL CARE O AVEA LA NOI LUCRURILE AM OBSERVAT CA MERG FOARTE GREU EU AM SI DUBLA CETATENIE MENTIONEZ CA AM 50 DE ZILE DE INGRIJIRI MEDICALE SI ACUM MAI IAU MEDICAMENTE SI FAC CONTROALE ce credeti cum functioneza ca nu mai pot
Cel mai recent răspuns: Gabi Marin , Alte profesii 16:56, 13 Iulie 2011
Daca ati fost lovit in mod repetat cu scaunul in cap se poate considera tentativa de omor daca din expertiza IML rezulta ca v-a fost pusa viata in pericol.
Pentru mai multe detalii ar trebui sa va angajati avocat pentru a fi vazut dosarul cauzei sau macar actul IML.
nu mi au dat cu scaunul nu stiu cu ce ma au lovit dar ma au distrus acolo zice ca cu corp dur si am 50
Daca v-au lovit cu picioarele depinde in mod decisiv daca v-au pus viata in pericol cf actului IML.Nu conteaza nr de zile de ingrijiri medicale pt tentativa de omor.
Spre exemplu,daca ati fost lovit cu un topor in cap se poate retine tentativa de omor...
Discutiile pot fi foarte lungi si fara a se vedea probele nu se poate estima nimic.Ma refer la probele de la dosar.
daca unul dintre ei a fost instigat de ceilanti are vreo atenuanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu tentativa de omor? Hifrjgdggf Hifrjgdggf In urmă cu 3 luni, 3 bărbați au venit la tatăl eu acasă înarmați cu topoare și cuțite și l-au amenințat pe tatăl meu că o să îl omoare, dar ... (vezi toată discuția)
Lovituri la nivelul gatului xuser xuser Lovirea cuiva cu pumnul la nivelul gatului se poate retine ca si tentativa de omor? Cunosc un caz cand cineva a strans o fata de gata, si desi fata a primit ... (vezi toată discuția)
Tentativa la omor - atac cu toporul, pedeapsa Cezar9 Cezar9 Lovitura cu un topor constitue \\"tentativa de omor\\" daca victima nu este atinsa, ea se trage si reuseste sa fuga?! Cam ce pedeapsa s-ar da? ese vorba de ... (vezi toată discuția)