buna seara. intr-o seara aflanduma intru-un local public 3 intivizi care ii cunosc ma au amenintat de ceva timp si in seara aceea au preparat totul unul a inceput sa ma injure am evitat dupa sa mutat la alta masa incepand sa zica de mine ca ma omoara eu ma am ridicat in picioare si ia am spus sa inceteze el punand mana pe un scaun in momentul acela eu aveam un ceas la mana evitand sa il pierd nu stiu ce sa intamplat cu el in momentul acela am zis sa aplanez totul am zis ca daca nu iese lucru chem politia nu am reusit sa chem politia ca a venit patronul care am organizat totul eu ma ai eram si cu cineva de al meu care a fost pacalit patronul zicand sa ii dea o bere in timpul cand a intrat el in nautru aceasta ma lovit primul zicat ca de mult vreoia sa ma omoare dupacare ma au masacrat imi reamintesc ca auzeam omoral ma mentionez ca primul cu o sap inaite ii mai daduse unuia cu ceva in cap TOT ACOLO iar celalant mai are si o suspedare iar dupa mai ia rupt capul lui unul .MENTIONEZ CA BARUL SI LA INCHIS ULTERIOR SI SI A DAT DEMISIA SAU LA DAT AFARA DIN FUNCTIA POL CARE O AVEA LA NOI LUCRURILE AM OBSERVAT CA MERG FOARTE GREU EU AM SI DUBLA CETATENIE MENTIONEZ CA AM 50 DE ZILE DE INGRIJIRI MEDICALE SI ACUM MAI IAU MEDICAMENTE SI FAC CONTROALE ce credeti cum functioneza ca nu mai pot