avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... donatie asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

donatie asociatie

O fundatie a strans bani pentru intrajutorarea unui baietel care a avut nevoie de asistenta medicala in strainatate. Pentru acest lucru a facut un cont separat in banca. Analizele facute in strainatate au costat mai putin decat suma de bani din cont. Intrebarea este daca se poate face contract de donatie catre tutorele copilului pentru suma de bani ramasa in cont, acesta urmand sa foloseasca banii in interesul copilului?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:21, 13 Iulie 2011
Puteti. Dar sa stipulati clar ca acei bani sa fie folositi pentru copil sau poate decontati clar niste retete sau ceva tratament de ingrijire si recuperare daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii nonprofit ROBERT G ROBERT G Buna ziua ,Sunt intr-o Asociatie Umanitara inscris acum 1 an pt fetita noastra ; Strangem formulare F230 - 2% ; Noi de la Asociatia unde suntem inscrisi ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong mihadari mihadari Am un ong ptr copii cu dizabilitati. Pe langa baietelul meu mai am inscris un baietel. 1) ptr a putea deconta banii stransi din formulare ce putem deconta in ... (vezi toată discuția)
Ce fel de contract incheiem cand donam bani prin intermediul ueni fundatii? Andreea Bucur Andreea Bucur Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: ma ocup de gestionarea activitatii unei fundatii umanitare si am opinii contradictorii de la Consilierul ... (vezi toată discuția)