avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... AVOCAT PENTRU DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

AVOCAT PENTRU DIVORT

Buna ziua
vin in atentia vostra cu o intrebare si cred ca nu sunt singurul interesat de acest subiect.
se stie faptul ca onorariile avocatilor nu sunt accesibile oricaror persoane , mai ales celor cu venituri foarte mici.
In cazul unui divort se poate acorda avocat din oficiu care sa reprezinte persoana care intenteaza actiunea de divort?
sau , macar reduceri ale onorariilor in functie de venituri ? Daca DA , in ce conditii:?:-/:(
Cel mai recent răspuns: retex , utilizator 21:18, 5 August 2008
Foarte interesant raspunsul .Multumesc
Povestea este complicata putin.Nu prea o pot explica intr-un forum pentru ca sunt multe aspecte aici. Daca cineva este dispus sa mi dea niste sfaturi pe messenger pentru a putea detalia putin cazul , v-as fi foarte recunoscator. Lasati-mi un privat cu adresa de messenger cei care doriti sa-mi oferiti cateva sfaturi.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil dragan oana dragan oana buna ziua!sunt o femeie de 34 de ani,casatorita si cu o fetita de 5 ani, aflata intr-o situatie trista.cu sotul nu ma mai inteleg deloc pentru ca nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot demonstra ca pot primi custodia copilului ! louisdayana louisdayana Buna ziua ! Sunt casatorit de vreo sase ani si am un copilash de trei anishori ! Din nefericire situatia nu mai merge ,,,nu mai vrea sotia ,,, simte ca eu ... (vezi toată discuția)
Discriminare sot truevio truevio Am asistat o multime de soti in dosare de divort cu minori. De fiecare data cand sotul(barbatul) doreste incredintarea minorului sunt trista. Nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)