Buna ziua
vin in atentia vostra cu o intrebare si cred ca nu sunt singurul interesat de acest subiect.
se stie faptul ca onorariile avocatilor nu sunt accesibile oricaror persoane , mai ales celor cu venituri foarte mici.
In cazul unui divort se poate acorda avocat din oficiu care sa reprezinte persoana care intenteaza actiunea de divort?
sau , macar reduceri ale onorariilor in functie de venituri ? Daca DA , in ce conditii:?:-/:(
Foarte interesant raspunsul .Multumesc
Povestea este complicata putin.Nu prea o pot explica intr-un forum pentru ca sunt multe aspecte aici. Daca cineva este dispus sa mi dea niste sfaturi pe messenger pentru a putea detalia putin cazul , v-as fi foarte recunoscator. Lasati-mi un privat cu adresa de messenger cei care doriti sa-mi oferiti cateva sfaturi.
va multumesc
Custodie copil
dragan oana
buna ziua!sunt o femeie de 34 de ani,casatorita si cu o fetita de 5 ani, aflata intr-o situatie trista.cu sotul nu ma mai inteleg deloc pentru ca nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Discriminare sot
truevio
Am asistat o multime de soti in dosare de divort cu minori. De fiecare data cand sotul(barbatul) doreste incredintarea minorului sunt trista. Nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)